Annick Goutal Étoile D'une Nuit Eau de Parfum til kvinder

Annick Goutal Étoile D'une Nuit Eau de Parfum til kvinder
Annick Goutal Étoile D'une Nuit Eau de Parfum til kvinder
100 ml

Kode: ANG0288 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Annick Goutal Étoile D'une Nuit
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Annick Goutal Étoile D'une Nuit afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

Ingredienser

Composition
Rose, Hindbær, Iris
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Étoile D'une Nuit