Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée Eau de Parfum til kvinder

Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée Eau de Parfum til kvinder
Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
1.089,00kr

Kode: ANG0720 | 2 tilgængelig
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée
Ingredienser

Eau de parfumen til kvinder Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée er din nye afhængighed, som du ikke har lyst til at slippe af med. Den vil fortrylle dig allerede første gang, du dufter til den, og den vil overbevise dig hver dag, så den helt sikkert vil fortjene en plads på dit sminkebord.

  • chypréduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • enestående parfume til den særlige anledning
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Iris, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Karamel, Læder, Hvid moskus, Patchouli
Parfumekategori
chypre

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée