Antonio Banderas King of Seduction Eau de Toilette til mænd

Antonio Banderas King of Seduction Eau de Toilette til mænd
Antonio Banderas King of Seduction Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
30 ml
62,00kr

Kode: ANB00663 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Antonio Banderas King of Seduction
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Antonio Banderas King of Seduction indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • aquaduft med nuancer af hav
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønt æble, Ananas, Bergamot, Melon
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Havnoter, Neroli, Jasmin, Kardemomme
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ruskind, Hvid moskus, Rav, Ceder, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Antonio Banderas

Forførende, karismatisk, uimodståeligt autentisk. Velkommen til Antonio Banderas-parfumernes verden. Skuespilleren, hvis passion ikke alene erobret Hollywood, men også folks hjerter over hele verden, introducerer sin unikke parfumeserie.

Ifølge Antonio Banderas skal en parfume ikke alene afspejle din personlighed, den skal også indgyde følelser og sindsbevægeler. Hvad Antonio Banderas-parfume vil vække dine sanser og åbne døren til det ukendte. Lad disse parfumer minde dig om din oprindelse, transportere dig til en strand med en mild havbrise eller som forvandler dig til en sand forfører. Find den, der tiltaler dig mest.

I dag består Antonio Banderas-kollektionen af talrige parfumer til mænd og kvinder. Selvom de hver især er unikke, er de alle sammen formidable og afsindigt forførende. Lad dig fortrylle af de friske dufte med citrusnoter, krydrede aromaer eller saftig frugt og delikate blomster. Opdag de sofistikerede kompositioner, der udgør Antonio Banderas The Secret-aftershaven og Blue Seduction-parfumen.

Anmeldelse Antonio Banderas King of Seduction