Antonio Banderas Meditteráneo Eau de Toilette til mænd

Antonio Banderas Meditteráneo Eau de Toilette til mænd
Antonio Banderas Meditteráneo Eau de Toilette til mænd
100 ml
161,80kr

Kode: ANB0018 | På lager

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Antonio Banderas Meditteráneo
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Antonio Banderas Meditteráneo indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • aquaduft med nuancer af hav
  • træduft
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Peber, Ingefær, Bergamot, Moskus, Rav, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Antonio Banderas

Forførende, karismatisk, uimodståeligt autentisk. Velkommen til Antonio Banderas-parfumernes verden. Skuespilleren, hvis passion ikke alene erobret Hollywood, men også folks hjerter over hele verden, introducerer sin unikke parfumeserie.

Ifølge Antonio Banderas skal en parfume ikke alene afspejle din personlighed, den skal også indgyde følelser og sindsbevægeler. Hvad Antonio Banderas-parfume vil vække dine sanser og åbne døren til det ukendte. Lad disse parfumer minde dig om din oprindelse, transportere dig til en strand med en mild havbrise eller som forvandler dig til en sand forfører. Find den, der tiltaler dig mest.

I dag består Antonio Banderas-kollektionen af talrige parfumer til mænd og kvinder. Selvom de hver især er unikke, er de alle sammen formidable og afsindigt forførende. Lad dig fortrylle af de friske dufte med citrusnoter, krydrede aromaer eller saftig frugt og delikate blomster. Opdag de sofistikerede kompositioner, der udgør Antonio Banderas The Secret-aftershaven og Blue Seduction-parfumen.

Anmeldelse Antonio Banderas Meditteráneo