Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette til mænd

Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette til mænd
Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette til mænd
100 ml
190,00kr

Kode: ANB0019 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
fredag 29.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 28.1.2021

Duftbeskrivelse Antonio Banderas The Secret
Ingredienser

Eau de toiletten til mænd Antonio Banderas The Secret hjælper dig med at vise din maskulinitet, styrke og mod, som du gemmer i dig. Duften flyder over af maskulinitet og understreger perfekt din karakter for hvert skridt.

  • træduft
  • frugtduft
  • krydderduft
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mynte, Kanel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Peber, Æble
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Læder, Træ, Tonkabønner
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket Antonio Banderas

Forførende, karismatisk, uimodståeligt autentisk. Velkommen til Antonio Banderas-parfumernes verden. Skuespilleren, hvis passion ikke alene erobret Hollywood, men også folks hjerter over hele verden, introducerer sin unikke parfumeserie.

Ifølge Antonio Banderas skal en parfume ikke alene afspejle din personlighed, den skal også indgyde følelser og sindsbevægeler. Hvad Antonio Banderas-parfume vil vække dine sanser og åbne døren til det ukendte. Lad disse parfumer minde dig om din oprindelse, transportere dig til en strand med en mild havbrise eller som forvandler dig til en sand forfører. Find den, der tiltaler dig mest.

I dag består Antonio Banderas-kollektionen af talrige parfumer til mænd og kvinder. Selvom de hver især er unikke, er de alle sammen formidable og afsindigt forførende. Lad dig fortrylle af de friske dufte med citrusnoter, krydrede aromaer eller saftig frugt og delikate blomster. Opdag de sofistikerede kompositioner, der udgør Antonio Banderas The Secret-aftershaven og Blue Seduction-parfumen.

Anmeldelse Antonio Banderas The Secret