ArmafClub de Nuit Man Intense parfume (Begrænset udgave) til mænd

Armaf Club de Nuit Man Intense parfume (Begrænset udgave) til mænd
Armaf Club de Nuit Man Intense parfume (Begrænset udgave) til mænd
105 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: ARF03437

Stræb altid efter mere! Luksusparfumen til mænd, Armaf Club de Nuit Man Intense, i gaveæske har lige "det ekstra", der forvandler en almindelig duft til en guddommelig. Enhver kvinde vender sig efter en tiltrækkende mand, der har gaven at kunne være leder. Understreg din superevne med en frugt- og citrusagtig duft, og bliv umulig at overse.

  • en frugt- og citrusagtig duft
  • understreger mandens evne til at være en god leder
  • luksusemballage i gaveæske

Duftens komposition
Allerede fra første øjeblik vil parfumen imponere dig med friske noter af citron og bergamot i kombination med en frugtagtig duft af eksotisk ananas, sødt æble og solbær. Birk, jasmin og rose skaber en sensuel overgang fra topnoterne til duftens bund. Længst vil du kunne dufte de eksklusive noter af ambra, moskus, patchouli og vanilje, der understreger alle stærke, maskuline sider.

Duftens historie
Parfumen, Armaf Club de Nuit Man Intense, er en begrænset udgave af den klassiske parfume af samme navn, der er indpakket i en stilfuld gaveæske. Den adskiller sig med hensyn til duftingrediensernes intensitet og flakonens farve. Dens mission er dog stadig den samme – den er som skabt til at fremhæve lederevnerne hos enhver mand, der længes efter en luksusduft.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Æble, Citron, Ananas, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Birk, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Ambra, Moskus, Patchouli
Parfumekategori
orientalsk, frugtig, krydret, træagtig