ArmafClub de Nuit Sillage Eau de Parfum til mænd

Armaf Club de Nuit Sillage Eau de Parfum til mænd
Armaf Club de Nuit Sillage Eau de Parfum til mænd
105 ml
434,00kr

På lager | Kode: ARF03424
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Begiv dig ud på en åndelig vandring gennem ørkenen efter selverkendelse. Eau de parfumen til mænd, Armaf Club de Nuit Sillage, vil give dig en langvarig opfriskning på rejsen. Selvom duften er indbydende og frisk, mangler den dog ikke maskulinitet og styrke, der understreger din karakter på perfekt vis. Afslør en side af dit temperament med hvert skridt.

  • en citrusagtig duft med træagtige noter
  • understreger den unikke maskuline karakter
  • virker dejligt opfriskende på varme sommerdage

Duftens komposition
Med første dråbe venter der dig en vidunderlig afkøling med friske noter af bergamot, citron og lime i kombination med markant ingefær, blide violblade og søde solbær. Det blomsteragtige hjerte blomstrer med en duft af rose, iris og jasmin. Den maskuline styrke understreges i bunden af særegen moskus med træagtige noter af sandel- og cedertræ sammen med sød ambroxan.

Duftens historie
Duften, Armaf Club de Nuit Sillage, kom frem i 2020. Den er først og fremmest baseret på en citrusduft, så den er et fantastisk valg i sommermånederne, hvad enten du skal på date, på kontoret eller ud at nyde en drink. Du vil også straks kunne lide designerflakonen i sølv.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Safran, Storkenæb
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Peber, Spidskommen, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Oud, Rav, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk, blomstret, krydret, træagtig