ArtdecoSuper File Speciel fil til hårde og kunstige negle

Artdeco Super File Speciel fil til hårde og kunstige negle
Artdeco Super File Speciel fil til hårde og kunstige negle
Speciel fil til hårde og kunstige negle
37,40kr

Kode: ART2243 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
onsdag 29.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Artdeco Super File

Filen Artdeco Super File sikrer dine negle en perfekt form. De vil altid være velplejede og uden nogen uregelmæssigheder.

Egenskaber:

  • du kan bruge dem på både naturlige og kunstige negle
  • den blidt slebne overflade ødelægger ikke de naturlige negles beskyttende lag
  • kommer flossede og knækkede negle i forkøbet

Brugsvejledning:
Hold den hen til neglen, og fil den med blide strøg i samme retning.

Om mærket Artdeco

Artdeco-mærket blev grundlagt i 1985 med en vision om at skabe kosmetiske produkter som er inspireret af kærligheden til skønheden. En stærk interesse for nye tendenser og førsteklasses produkter, som alle kvinder kan nyde godt af, placerede Artdeco nærmest øjeblikkeligt i den øverste liga af tyske kosmetikmærker. I dag er Artdeco elsket i mere end 78 lande på verdensplan. Artdeco ved, at hver kvinde er unik. At alle kvinder har sin egen stil og præferencer, når det kommer til at lægge vægt på skønhed.

 

Artdeco hylder denne unikhed, og takket være deres produkters diversitet, tillader de enhver kvinde at betone sin egen skønhed fuldstændig, som hun ønsker det. En bred vifte af farver, utallige specialprodukter og muligheden for at sammensætte din egen individuelle palet af nuancer og således garantere den mest gennemførlige og alligevel skræddersyede oplevelse med dine kosmetikprodukter. Prøv Artdecos makeup, det ubesværede alternativ til de mest eksklusive mærker – og oplev selv, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være uopnåelige.

Anmeldelse Artdeco Super File