Atelier Cologne Discovery Set Holidays GavesætUnisex

Atelier Cologne Discovery Set Holidays Gavesæt  Unisex
Atelier Cologne Discovery Set Holidays Gavesæt  Unisex
134,10kr

Kode: LAM10691 | På lager

Oolang Infini parfume 2 ml + Pacific Lime parfume 2 ml + Pomélo Paradis parfume 2 ml + Orange Sanguine parfume 2 ml + Clémentine California parfume 2 ml + Vanille Insensée parfume 2 ml + Cedre Atlas parfume 2 ml

1
Gave til dig
Ved køb af mærket Atelier Cologne for over 440 kr. får du et læderetui i en begrænset udgave til en 30 ml Atelier Cologne parfume.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
tirsdag 9.3.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 5.3.2021

Duftbeskrivelse Atelier Cologne Discovery Set Holidays
Ingredienser

Hvorfor blive ved én duft, når udvalget er så stort? Unisex parfumesættet Atelier Cologne Discovery Set Holidays er den perfekte måde at stifte bekendtskab med flere duftkompositioner på en gang. Skift duft efter dit humør eller anledning, og nyd variationen, som dette sæt tilbyder.

Egenskaber:

  • unisex – til kvinder og mænd

Sættet indeholder:

  • Oolang Infini parfume 2 ml
  • Pacific Lime parfume 2 ml
  • Pomélo Paradis parfume 2 ml
  • Orange Sanguine parfume 2 ml
  • Clémentine California parfume 2 ml
  • Vanille Insensée parfume 2 ml
  • Cedre Atlas parfume 2 ml

Ingredienser

Parfumekategori
citron
Sættype
Gavesæt

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Discovery Set Holidays