Gå videre til hovedindhold

Atkinsons

Atkinsons

Engang for længe siden, i slutningen af det 18. århundrede, besluttede en ung og ambitiøs gentleman fra det nordlige England sig for at finde lykke, berømmelse og rigdom i det kosmopolitiske Londons travle gader. Denne gentleman var ingen anden end James Atkinson. Året var 1799.

Det varede ikke længe, før Londons overklasse blev fuldstændig vilde med balsammen med en duft af friskafskårne roser. Den unge designer havde dog et meget bedre kort på hånden. Det var en eau de cologne, hvis duftkomposition var helt forskellig fra de sædvanlige italienske dufte, der dengang herskede på parfumemarkedet. James Atkinsons eau de cologne var frisk, men alligevel varm og krydret, og havde en uovertruffen holdbarhed.

I 1826 blev James efter kong George IV`s ønske officiel parfumør ved det kongelige hof. Hans dufte blev hurtigt mere og mere populære! Blandt de tilfredse kunder til James` parfumer hørte for eksempel dronning Victoria og Englands svorne fjende, Napoleon Bonaparte.

Du kan også prøve en af Atkinsons eksklusive dufte. De vil især falde i elegante mænds og charmerende damers smag. Kort sagt dem, der godt kan lide dristige dufte, hvis rødder strækker sig langt tilbage i historien.

Se hele teksten skjul tekst