AvonAnew Perfect Skin BB creme SPF 20

Avon Anew Perfect Skin BB creme SPF 20
Avon Anew Perfect Skin BB creme SPF 20
30 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: AVO06489

Toningscreme Avon Anew Perfect Skin giver din hud den nødvendige mængde af fugt og dækker samtidigt eventuelle ufuldkommenheder.

Egenskaber:

  • giver beskyttelse mod solstråler
  • giver let dækning af bumser og andre ufuldkommenheder i huden
  • forener farvetonen
  • nem at lægge og fordele

Brugsvejledning:
Påfør hver morgen på den rene hud i ansigtet, og smør grundigt ud.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Solbeskyttelse
med SPF
Type af tonet fugtighedscreme
BB creme

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.