Avon Clearskin Pore & Shine Control Rensemaske med aktiveret kul

Avon Clearskin Pore & Shine Control Rensemaske med aktiveret kul
Avon Clearskin Pore & Shine Control Rensemaske med aktiveret kul
75 ml
17,90kr

Kode: AVO08416 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse Avon Clearskin Pore & Shine Control
Egenskaber

Rensemasken Avon Clearskin Pore & Shine Control giver din hud en fantastisk rensning og fjerner rester af makeup og andre urenheder. Få et friskt og rent ansigt.

Egenskaber:

  • adsorberer overskydende talg
  • frigør urenheder i porerne og trækker urenheder ud
  • efterlader huden silkeblød
  • sikrer huden et matterende look
  • udtørrer ikke huden

Brugsvejledning:
Påfør masken i et tyndt lag på det rene ansigt, undgå øjenområdet. Lad virke i den periode, som er angivet på pakken. Vask derefter masken grundigt af med lunkent vand.

Egenskaber

Tonetype
fedtet, til alle hudtyper
Effekter
Regulering af overdreven talg, mattende, Poreminimerende
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
salicylsyre

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Clearskin Pore & Shine Control