Avon Eve Elegance Eau de Parfum til kvinder

Avon Eve Elegance Eau de Parfum til kvinder
Avon Eve Elegance Eau de Parfum til kvinder
50 ml
61,90kr

Kode: AVO05882 | På lager
1
GLS
fredag 22.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 21.1.2021

Duftbeskrivelse Avon Eve Elegance
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Avon Eve Elegance afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • sød duft
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Jasmin, Pink grapefrugt, Pære
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Gardenia, Magnolie, Åkande
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Fersken, Ravtræ, Moskus
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Eve Elegance