Avon Perceive for Men Eau de Toilette til mænd

Avon Perceive for Men Eau de Toilette til mænd
Avon Perceive for Men Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
59,90kr

Kode: AVO1045 | På lager

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Avon Perceive for Men
Ingredienser

Lige meget, hvor høje dine mål er, er ingen af dem umulige at nå. Eau de toiletten til mænd har en masse mod i sig Avon Perceive for Men . Bare et par dråber på din hud giver dig mod til at tage det næste skridt hen mod dine drømme.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • chypréduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
chypre

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Perceive for Men