AvonPlanet Spa Perfectly Purifying Rensemaske med mineraler fra det døde hav

Avon Planet Spa Perfectly Purifying Rensemaske med mineraler fra det døde hav
Avon Planet Spa Perfectly Purifying Rensemaske med mineraler fra det døde hav
75 ml
18,90kr

På lager | Kode: AVO1367
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Ansigtsmasken Avon Planet Spa Perfectly Purifying vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • renser huden i dybden
  • vil lyse huden op
  • kommer en overproduktion af talg i huden i forkøbet

Brugsvejledning:
Påfør masken i et tyndt lag på det rene ansigt, undgå øjenområdet. Lad virke i den periode, som er angivet på pakken. Vask derefter masken grundigt af med lunkent vand.

Fuld sammensætning

AQUA, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, TALC, DIPROPYLENE GLYCOL, STEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, BEHENYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, HYDRATED SILICA, DISODIUM EDTA, ZINC OXIDE, PARFUM, SEA SALT, SILT, CL 77891, CL 77491, CL 77492, CL 77499, CL 77007. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
problematisk
Effekter
Anti-akne

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.