Avon Real Eau de Toilette til mænd

Avon Real Eau de Toilette til mænd
Avon Real Eau de Toilette til mænd
75 ml
69,90kr

Kode: AVO06799 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Avon Real
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Avon Real indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • citrusduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Mynte, Træagtige noter, Citrusfrugt
Parfumekategori
træagtig

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Real