Skip to main content

AvonTrue Colour Rensemælk til øjenområdet

Avon True Colour Rensemælk  til øjenområdet
Avon True Colour Rensemælk  til øjenområdet
150 ml
17,90kr

På lager | Kode: AVO4671
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Præparat til fjernelse af makeup Avon True Colour sikrer dig en perfekt og blid fjernelse af makeuppen. Også i øjenområdet.

Egenskaber:

  • fjerner alle typer øjenmakeup grundigt
  • forhindrer, at huden bliver irriteret
  • dermatologisk testet
  • oftalmologisk testet

Ingredienser:

  • produktet er hyperallergent
  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Fjern makeup og andre urenheder blidt og uden at du skal gnubbe.

Egenskaber

Konsistens
lotion
Tonetype
til alle hudtyper

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.