Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum til kvinder

2×
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum til kvinder
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum til kvinder
100 ml
377,90kr

Kode: BAL0015 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Balenciaga Florabotanica
Ingredienser

Understreg din originalitet, og vælg ikke det, som alle andre har! Eau de Parfum Balenciaga Florabotanica støtter dig i enhver situation med en god portion selvtillid. For der er ingenting i verden, der er mere forførende end en naturligt selvbevidst kvinde.

  • en aromatisk blomsterduft
  • til moderne kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • velegnet til hverdagsbrug, især om foråret og om sommeren

Duftens komposition
De gnistrende friske mynteblade skaber topnoter af denne duft, der straks indfanger dig og alle omkring dig. Eau de parfumens blomsterhjerte består af rose, berusende nellike og hamp. Den sanselige bund dannes af ambra akkorden og træagtig vetiver.

Duftens historie
Fængslende Eau de Parfum Balenciaga Florabotanica tiltrækker sig straks opmærksomhed fra alle rundt omkring dig. Denne eau de parfum er fuld af modsætninger, og den enestående kombination af essenser skaber en umiskendelig aroma. Den blev lanceret i 2012, og duftens ansigt er skuespillerinden Kristen Stewart.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hamp, Havenellike, Rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Vetiver
Parfumekategori
blomstret, grøn

Anmeldelse Balenciaga Florabotanica2