Gå videre til hovedindhold

Clean girl look

Der er en ny viral TikTok-trend! Tryl den frem med fantastiske Smashbox-produkter. Vi introducerer det nye clean girl look. Frisk og glødende hud, lidt lyserød blush på kinderne og blanke læber. Et minimalistisk rent udseende, der er perfekt til enhver romantisk sjæl.

1. trin Ansigt

Clean girl makeup handler om en hud, der stråler indefra. Læg grunden for dit makeup-look med en af vores Photo Finish-primere. Ønsker du en perfekt glat hud, der samtidig er beskyttet, er denne primer dit valg. Den skaber en åndbar, silkeagtig barriere og danner den perfekte base for din makeup. Den udglatter huden og styrker den samtidig mod skader fra eksterne aggressorer som forurening og blåt lys. Påfør en lille smule af produktet på ren hud, og massér det ind. Perfektionér din teint med Halo TM, en universel tonet fugtighedscreme med primer og beskyttelsesfaktor 25, der giver en let, naturligt udseende dækning og fugter huden i op til 24 timer. Denne tonede fugtighedscreme er et musthave for enhver ren kvinde, der ønsker en frisk og strålende hud. Den indeholder 81 % hudplejeingredienser, der vil pleje din hud perfekt. Ryst den godt, dup den ind i huden, og fordel den med fingrene.Fremhæv dine ansigtstræk med den multifunktionelle palet Cali Contour Palette, der indeholder en highlighter, bronzer og blush, der giver dit ansigt dybde og udstråling. En dråbe af den tonende creme Smashbox Halo Cream Color Tint sørger for rosenrøde kinder.

2. trin Øjne

Vi holder øjnene minimalistiske og ensfarvede.Den highlightende concealer Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector tager sig af området under øjnene. Det er en fuldt dækkende farveconcealer, der på perfekt vis bruger lys til at lysne mørke rande under øjnene.  Brug din finger til at påføre øjenskyggerne Smashbox Always On Cream Shadow Rose på øjenlåget. Disse veganske, cremede skygger, der ikke er testet på dyr, indeholder primer og fordeles dejligt let. Den sikrer med lethed en mættet farve med en naturlig mat finish. Til sidst skal du lægge et par lag med den langtidsholdbare mascara Superfan, der forlænger dine vipper uden at tynge dem ned eller klumpe. Den holder i hele 12 timer.

3. trin Læber

Perfekte lækre læber er prikken over i'et på dette makeup-look. Påfør først Smashbox Halo Cream Color Tint, og fordel og blødgør farven med din finger. Afslut derefter læberne med en dråbe lipgloss Smashbox Gloss Angeles Extra Shine.