Benetton United Dreams for him Together Eau de Toilette til mænd

Benetton United Dreams for him Together Eau de Toilette til mænd
Benetton United Dreams for him Together Eau de Toilette til mænd
100 ml
185,00kr

Kode: BEN04633 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Duftbeskrivelse Benetton United Dreams for him Together
Ingredienser

Eau de toiletten til mænd Benetton United Dreams for him Together er din nye afhængighed, som du ikke har lyst til at slippe af med. Allerede første gang du dufter til den, vil den overbevise dig om, at den skal være en fast del af din hverdag.

  • krydderduft
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Sort peber, Enebærbusk, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Storkenæb, Lavendel, Vandnoter, Timian
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Mos, Tonkabønner, Rav
Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Benetton

Nyd en farverig revolution med parfumer fra United Colors of Benetton. Opdag en verden af dufte, der vil passe til ethvert frisindet menneske.

Benettons parfumer er fulde af farver, frihed og kontraster – så du aldrig kommer til at kede dig. Den lyserøde variant vil indhylle dig i en delikat blomstret kappe med strejf af frugt, mens den lilla frembringer intens kvindelighed takket være noter af jasmin, roser og fresia med en sød nedtørring. Colors of Benettons parfumer til mænd vil forføre dig med deres friske citruskompositioner, som er beriget med enebær, koriander og cedertræ.

United Dreams-serien er inspireret af dine drømmes kraft. Glem dit hverdagsagtige liv og stig til vejrs på vingerne af Benettons parfumer, som vil få alle dine ønsker til at gå i opfyldelse. Stay Positive-eau de toiletten til kvinder vil give dig et skud energi takket være kombinationen af citrus og træagtige noter, mens Go Far-aftershaven med sin duft af lavendel og akvatiske, krydrede noter, vil transportere dig til en luftig kyst ved havet.

Anmeldelse Benetton United Dreams for him Together