BiodermaAtoderm Intensive Eye Beroligende pleje Til Irriterede øjenlåg

Bioderma Atoderm Intensive Eye Beroligende pleje Til Irriterede øjenlåg
Bioderma Atoderm Intensive Eye Beroligende pleje Til Irriterede øjenlåg
Specialtilbud
100 ml
95,00kr

På lager | Kode: BIR03532
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Om morgen som et plejeprodukt, om aftenen som øjenmakeupfjerner – sådan fungerer den beroligende pleje til irriterede øjenlåg, Bioderma Atoderm Intensive Eye. Den fjerner hurtigt kløe, brænden og andre symptomer på irritation fra huden, og desuden hjælper den med at styrke den beskyttende hudbarriere. Til at give en langvarig følelse af lindring.

Plejen, Intensive Eye, indeholder en kombination af 3 olier, der gør, at du nemt kan fjerne al makeup og andet snavs fra øjenområdet. Resultatet bliver ikke kun en beroliget og perfekt renset hud, den bliver også hydreret og generelt styrket.

Egenskaber:

 • beroliger irriteret hud og reducerer rødme
 • fornyr den beskyttende hudbarriere
 • beskytter huden mod indtrængen af allergener
 • fjerner makeup og urenheder fra huden
 • holder huden hydreret i mere end 24 timer
 • giver en langvarig følelse af velvære
 • kan bruges som primer under foundation

Testresultater:
blev brugt af 105 personer i alderen 25-50 år 2× dagligt i 14 dage

 • 91 % bemærkede, at plejen nærede huden med det samme
 • 84 % bekræftede, at den efterlod huden dejlig ren
 • 80 % anførte, at den fjernede makeup perfekt

Klinisk effektivitet:
→ testet på 33 personer i alderen 22-83 år med sensitiv hud

 • følelsen af kløe blev reduceret med 95 %
 • stramhed i huden blev mindsket med 92 %
 • tørhed i huden blev reduceret med 89 %

Ingredienser:

 • enoxolon – beroliger huden på lang sigt, da den virker direkte på årsagerne til kløe
 • Lipigenium™ teknologi – fremmer lipiddannelse og fornyr samtidig den beskyttende hudbarriere
 • Skin Barrier Therapy™ – forhindrer, at allergener trænger ind i huden og beskytter huden mod udtørring
 • hyaluronsyre – holder huden hydreret
 • uden parfume

Anvendelse:
Påfør en mængde på størrelse med et riskorn på øjenlågene, fra den inderste øjenkrog forneden rundt mod den inderste øjenkrog foroven. Massér blidt, så produktet kan blive helt absorberet.

Tip fra Notino:
Hvis du vil bruge plejen til at fjerne øjenmakeup, fordeler du en lille smule på hele det øverste øjenlåg og masserer med lette cirkelbevægelser. For at fjerne mascara påfører du den fra vipperødderne ud til spidserne. Til sidst tørrer du den af med en vatrondel.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL DIPROPYLENE GLYCOL BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER SUCROSE STEARATE 1,2-HEXANEDIOL GLYCYRRHETINIC ACID SODIUM CITRATE POLYSORBATE 60 SORBITAN ISOSTEARATE MANNITOL SODIUM LAUROYL LACTYLATE XYLITOL CITRIC ACID PENTYLENE GLYCOL RHAMNOSE TOCOPHEROL PHYTOSPHINGOSINE CERAMIDE NP SODIUM HYALURONATE ETHYLHEXYLGLYCERIN CERAMIDE AP CHOLESTEROL CARBOMER XANTHAN GUM FRUCTOOLIGOSACCHARIDES CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT CERAMIDE EOP. [BI 478] Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
tør, atopisk dermatitis
Effekter
Hydrering, Beroligende, Nærende
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag, dag og nat
Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!