Bioderma Pigmentbio Night Renewer Natserum til at behandle mørke pletter

Bioderma Pigmentbio Night Renewer Natserum til at behandle mørke pletter
Bioderma Pigmentbio Night Renewer Natserum til at behandle mørke pletter
50 ml
205,90kr

Kode: BIR03511 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse Bioderma Pigmentbio Night Renewer
Egenskaber

Hudserum Bioderma Pigmentbio Night Renewer er et præparat med et højt indhold af effektive stoffer. Takket være den får din hud den bedste pleje.

Egenskaber:

  • fornyer hudens spændstighed
  • lysner huden
  • gennemfugter og nærer effektivt
  • hjælper med at reducere tegn på, at huden ældes
  • dermatologisk testet

Brugsvejledning:
Brug fingerspidserne til at slå let på den rene hud, indtil en passende mængde serum er trængt ind. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv
Effekter
Lysnende, Regenerering, Anti-alderspletter
Bruges ved
nat
Aktive ingredienser
vitamin C, vitamin E

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Pigmentbio Night Renewer