BiodermaSébium Gavesæt(Til fedtet og problematisk hud)

Bioderma Sébium Gavesæt (Til fedtet og problematisk hud)
Bioderma Sébium Gavesæt (Til fedtet og problematisk hud)

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: BIR03620

Rensegel til fedtet og kombineret hud 200 ml + Miscellar vand til fedtet og kombineret hud 100 ml + Fugtende creme Til hud som er blevet tør og irriteret efter medicinsk aknebehandling 40 ml + Rensegel Til fedtet hud med tendens til akne 8 ml + Rensepuf + kosmetiktaske

Alt, hvad du behøver til en smukt udseende hud, i en pakke. Kosmetiksættet Bioderma Sébium vil glæde dig selv eller som gave til dine nære.

Sættet indeholder:

 • Rensegel til fedtet og kombineret hud 200 ml
 • Miscellar vand til fedtet og kombineret hud 100 ml
 • Fugtende creme Til hud som er blevet tør og irriteret efter medicinsk aknebehandling 40 ml
 • Rensegel Til fedtet hud med tendens til akne 8 ml
 • Rensepuf
 • kosmetiktaske

Egenskaber:

 • egner sig til fedtet hud
 • et mix af kosmetiske produkter til hverdagsbrug
 • perfekt som gave

Brugsvejledning:
Brug alle produkterne i det kosmetiske sæt som angivet i vejledningen.

Egenskaber

Tonetype
fedtet, problematisk
Effekter
Regulering af overdreven talg, Rens, Anti-akne
Sættype
Gavesæt
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag og nat
Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!