Bioderma Sébium Gel Moussant Rensegel til fedtet og kombineret hud

1×
Bioderma Sébium Gel Moussant Rensegel til fedtet og kombineret hud
Bioderma Sébium Gel Moussant Rensegel til fedtet og kombineret hud
500 ml
157,00kr

Kode: BIR2335 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beskrivelse Bioderma Sébium Gel Moussant
Egenskaber

Rensegelen, Bioderma Sébium Gel Moussant, er beregnet til en grundig og samtidig skånsom rensning af blandet og fedtet hud. Gelen er sammensat af ikke-irriterende stoffer, indeholder ikke sæbe, og derfor tåles den virkelig godt af huden.

Efter brug af rensegelen, Bioderma Sébium Gel Moussant, bliver din hud helt renset, uden tilstoppede porer og fri for overskydende hudfedt.

Egenskaber:

  • renser huden skånsomt
  • regulerer dannelsen af talg i huden
  • kan også bruges til barbering

Hovedingredienser:

  • zinksulfat – bidrager til at berolige huden og til heling
  • kobbersulfat – beroliger huden og fremmer dannelsen af kollagen
  • ginkgo biloba
  • er dejligt parfumeret
  • indeholder ikke sæbe

Anvendelse:
Brug vaskegelen morgen og aften på fugtet hud, skum op, skyl grundigt, og tør.

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
fedtet, kombineret
Effekter
Anti-akne

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Sébium Gel Moussant1