Bioderma Sensibio H2O Renseservietter til sensitiv hud

Bioderma Sensibio H2O Renseservietter til sensitiv hud
Bioderma Sensibio H2O Renseservietter til sensitiv hud
25 stk.
65,00kr

Kode: BIR0822 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
tirsdag 27.4.2021
UPS Air Mail
fredag 23.4.2021

Beskrivelse Bioderma Sensibio H2O
Egenskaber

Præparat til fjernelse af makeup Bioderma Sensibio H2O Micelární Ubrousky sikrer dig en perfekt og blid fjernelse af makeuppen. Også i øjenområdet.

Egenskaber:

  • opløser også vandfast makeup perfekt
  • efterlader huden frisk
  • dermatologisk testet

Brugsvejledning:
Tag en serviet ud og tør forsigtigt makeup og andre urenheder af huden. Luk pakningen grundigt efter brug, så du undgår, at servietterne tørrer ud.

Egenskaber

Konsistens
Renseservietter
Tonetype
sensitiv
Effekter
Beroligende

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Sensibio H2O