Bruno Banani Woman’s Best Eau de Parfum til kvinder

Bruno Banani Woman’s Best Eau de Parfum til kvinder
Bruno Banani Woman’s Best Eau de Parfum til kvinder
20 ml
146,90kr

Kode: BBA00832 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Bruno Banani Woman’s Best
Ingredienser

Forførelse er en leg, og en uimodståelig duft er et feminint våben, der altid vil give dig magten. Eau de parfumen Bruno Banani Woman’s Best vil indhylde dig i en sensuel sofistikeret duft, når som helst du gerne vil stråle.

  • sød duft
  • frugtduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsin, Fersken, Pink grapefrugt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Pære, Sorbet, Granatæble
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Panna Cotta, Sandeltræ, Vilde bær
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Bruno Banani

Undslip stereotyperne og udtryk den tøjlesløse del af din personlighed, som længes efter at skille sig ud. Opdag en verden af Bruno Banani-parfumer, der, som mottoet understreger, ikke er for alle og enhver. Disse nyskabende kompositioner og deres usædvanlige designs vil hurtigt fange din opmærksomhed. Det tyske mærke Bruno Banani blev grundlagt i de tidlige 1990'ere og startede med at designe undertøj. De blev hurtig kendt for deres unikhed, kvalitetsmaterialer og vovede designs såvel som en usædvanlig marketingstrategi. Virksomheden trådte ind på parfumemarkedet i 2000 og fangede hurtigt opmærksomheden hos dem, der var på jagt efter noget unikt. Hver Bruno Banani-parfume er forskellig og altid en smule mystisk. Selvsikker, spontan eller uimodståeligt forførende? Med Bruno Banani Man Eau de Toilette kan du selv vælge, hvem du ønsker at være. På den anden side repræsenterer Bruno Banani Pure Woman essensen af kvindelighed. Den kombinerer underfundighed med en vild forførelse, og vil tryllebinde alle i sin nærhed.

Anmeldelse Bruno Banani Woman’s Best