Bulldog Original Skægshampoo og balsam

Bulldog Original Skægshampoo og balsam
Bulldog Original Skægshampoo og balsam
200 ml
44,00kr

Kode: BLG00028 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse Bulldog Original
Egenskaber

Ligesom dit hår har dit skæg brug for regelmæssig pleje. Vaskepræparatet Bulldog Original er drøjt, men fjerner omhyggeligt alle urenheder.

Egenskaber:

  • vasker blidt ansigt og skæg
  • gør skægget blødere
  • giver fugt og udtørrer ikke huden
  • styrker skægget og gør det nemmere at sætte
  • holder skægget rent og blødt i lang tid

Brugsvejledning:
Massér det ind i det våde skæg, skum op, og lad det virke i nogle minutter. Skyl det derefter omhyggeligt ud af skægget.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Om mærket Bulldog

Hvad enten din hud er tør, sensitiv, fedtet eller moden, vil Bulldogs kosmetikprodukter sørge for, at den altid ser godt ud og føles fantastisk. Det britiske mærkes motto er simpelt – at skabe produkter, som mænd ikke alene vil bruge, men også elske.

 

Bulldogs produkter indeholder naturlige ingredienser såsom grøn te, camelina og aloe vera. Disse omhyggeligt udvalgte rå ingredienser kombineres herefter til at opnå de bedste resultater. Bulldogs hudpleje til mænd indeholder ikke syntetiske dufte, plastiske mikroelementer eller tilføjet farve. De fleste af Bulldog-produkterne bliver fremstillet i England, og de er alle velegnede for vegetarer og veganere.

Tag vare på din hud, og afprøv produkterne fra det britiske mærkes omfattende samling af hudplejeprodukter. Uanset, om du kaster dig over en Bulldog-skægolie, ansigtsrens eller Bulldog-fugtighedscreme, kan du føle dig sikker på, at produktet er perfekt egnet til mænds hud, og at du aldrig får brug for at finde noget andet.

Anmeldelse Bulldog Original