Burberry London for Women Eau de Parfum til kvinder

5×
Burberry London for Women Eau de Parfum til kvinder
Burberry London for Women Eau de Parfum til kvinder
100 ml
279,50kr

Kode: BUR0066 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
torsdag 4.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.3.2021

Duftbeskrivelse Burberry London for Women
Ingredienser

Oplev Londons enestående atmosfære i dens mest sanselige form. Eau de Parfumen til kvinder, Burberry London, repræsenterer stemningen i den britiske storby, der på en unik måde forener tradition med en dynamisk kreativ ånd.

  • en frisk blomsterduft
  • til naturligt elegante kvinder
  • perfekt til hverdagsbrug, men også til særlige lejligheder

Duftens komposition
I topnoterne forenes den romantiske duft af roser og kaprifolie med saftig mandarin. Et kort øjeblik derefter følges de af akkorder af forførende jasmin, tahitisk gardenia, blide pæoner, der understreges forfriskende af sødlige mandariner. Bunden i Burberry London Eau de Parfum fra 2006 er en varm blanding af patchouli, moskus og sandeltræ, der gør denne duft meget feminin og charmerende.

Duftens historie
Burberry London – det er essensen af den britiske hovedstad fanget i én flakon. Den lille glasflaske er iklædt et stykke stof med det typiske ternede mønster, der er en uadskillelig del af det ikoniske mærke for tøj og modetilbehør, Burberry.

Blev du fanget af denne duft? Mærket Burberry besluttede sig i 2019 for at forny designet af nogle af deres parfumer. Det kan altså ske, at flakonen eller æsken er forskellig fra fotoet i nogle små detaljer. Regn dog med, at duften altid vil bevare sin tidløse britiske elegance.

Duften indeholder en ingrediens, der har en ustabil farve, derfor kan indholdets farve være forskellig fra den på fotoet.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Gedeblad, Rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pæon, Klementin, Jasmin, Tahitigardenia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Patchouli, Moskus
Parfumekategori
blomstret

Anmeldelse Burberry London for Women5