BvlgariAqva Pour Homme Marine Eau de Toilette til mænd

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Eau de Toilette til mænd
Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
50 ml
379,00kr

På lager | Kode: BVL0003
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

At mærke havets friskhed og styrke når som helst du har lyst til det. At lytte til vandets brusen og lade alle sine bekymringer flyde bort. Disse oplevelser fremkalder Eau de Toiletten til mænd, Bvlgari AQVA Marine Pour Homme, i en gennemsigtig blå flakon. Dens aroma føles behageligt opfriskende, og den oplader både krop og sind.

  • til manden, der godt kan lide en frisk duft
  • får én til at tænke på havets friskhed og styrke
  • ideel duft til varme sommerdage

Duftens komposition
Fra begyndelsen byder Eau de Toiletten dig velkommen med en opfriskende aroma af grapefrugt, mandarin, neroli og petitgrain. Den afløses af noter af vand, aromatisk rosmarin og Posidonia søgræs. I selve duftens bund, som du kan dufte længst, udfolder sensuel ambra og hvid ceder sig.

Duftens historie
Duften blev lanceret i 2008. Den blev udviklet af parfumeskaberen Jacques Cavallier, der gennem den forsøgte at fremkalde en oplevelse af havets naturlige friskhed og styrke. Dens enkle flakon blev skabt i den samme ånd i en gennemsigtig blå farve.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), FRAGANCE (PARFUM), POTASSIUM PROPYLPARABEN, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Neptungræs
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rosmarin
Parfumekategori
aromatisk, akvatisk

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.