Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Eau de Cologne Unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Eau de Cologne Unisex
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Eau de Cologne Unisex
75 ml
525,00kr

Kode: BVL0219 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert
Ingredienser

Til en date, en fest eller møde med vennerne? Unisex eau de colognen Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert passer perfekt hver gang, du gerne vil stråle. Vær ikke bange for at skille dig ud fra mængden og lade din personlighed brillere.

  • citrusduft
  • blomsterduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • en original duft til en original personlighed
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Grøn te
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bivoks
Parfumekategori
citron, aromatisk, blomstret

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert