Bvlgari Goldea The Roman Night Eau de Parfum til kvinder

Bvlgari Goldea The Roman Night Eau de Parfum til kvinder
Bvlgari Goldea The Roman Night Eau de Parfum til kvinder
50 ml
325,00kr

Kode: BVL3600 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Bvlgari Goldea The Roman Night
Ingredienser

Enhver kvinde fortjener en buket af pragtfulde blomster. Eau de parfumen Bvlgari Goldea The Roman Night er som en buket bundet af de smukkeste blomsternuancer, der tilsammen skaber forbindelser fulde af sensualitet, femininitet og en dråbe romantik.

  • chypréduft
  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Natjasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sort moskus
Parfumekategori
blomstret, chypre, moskus

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Goldea The Roman Night