Bvlgari Man in Black Eau de Parfum til mænd

Bvlgari Man in Black Eau de Parfum til mænd
Bvlgari Man in Black Eau de Parfum til mænd
100 ml
502,00kr

Kode: BVL1197 | På lager
1
GLS
tirsdag 26.1.2021
UPS Air Mail
mandag 25.1.2021

Duftbeskrivelse Bvlgari Man in Black
Ingredienser

En ny dag, en ny mulighed for at modstå fristelser. Unisex eau de parfumen Bvlgari Man In Black forfrisker dine tanker, så du frit kan følge dine instinkter. Begiv dig ud på hverdagens eventyr.

  • krydderduft
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Krydderier
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tuberose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Feberbusk
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Man in Black