Bvlgari Omnia Pink Sapphire Eau de Toilette til kvinder

Bvlgari Omnia Pink Sapphire Eau de Toilette til kvinder
Bvlgari Omnia Pink Sapphire Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
65 ml
499,00kr

Kode: BVL3089 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Bvlgari Omnia Pink Sapphire
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder naturlig skønhed, femininitet og elegance. Eau de toiletten til kvinder Bvlgari Omnia Pink Sapphire bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Omnia Pink Sapphire