BvlgariPetits et Mamans Eau de Toilette Unisex

Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Unisex
Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Unisex
100 ml
341,00kr

På lager | Kode: BVL0167
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Unisex eau de toiletten Bvlgari Petits et Mamans er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • pudderduft
  • en legende duft, der ikke vil kede dig
  • duft af varme, ideel til koldt vejr
  • unisex – til kvinder og mænd

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C) ; AQUA (WATER) ; PARFUM (FRAGRANCE) ; LINALOOL ; BENZYL ALCOHOL ; LIMONENE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Petitgrain
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hvid fersken
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Iris
Parfumekategori
blomstret

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.