Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette Unisex

Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette Unisex
Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette Unisex
100 ml

Kode: BVL0167 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse Bvlgari Petits Et Mamans
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Unisex eau de toiletten Bvlgari Petits et Mamans er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • pudderduft
  • en legende duft, der ikke vil kede dig
  • duft af varme, ideel til koldt vejr
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Petitgrain
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hvid fersken
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Iris
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Petits Et Mamans