Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum til kvinder

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum til kvinder
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum til kvinder
75 ml
876,00kr

Kode: BVL07448 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
mandag 8.3.2021

Duftbeskrivelse Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight
Ingredienser

Luk øjnene, og forestil dig en blomstrende have fuld af de smukkeste blomster. Præcis sådan dufter eau de parfumen til kvinder Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight, der vil lyse hver dag op med sine blomsternuancer.

  • blomsterduft
  • moskusduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rosenblade
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rosenknop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Liljekonval
Parfumekategori
blomstret, moskus

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight