BvlgariSplendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum til kvinder

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum til kvinder
Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
100 ml
1.039,00kr

På lager | Kode: BVL07384
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 29.11.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • orientalsk duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • enestående parfume til den særlige anledning

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE,HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE,ISOEUGENOL, EUGENOL, CINNAMAL, CITRAL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Davana
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tuberose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Myrra
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.