Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette Unisex

Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette Unisex
Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette Unisex
100 ml

Kode: CAK17245 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Unisex eau de toiletten Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • citrusduft
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • designrigtig flakon
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kardemomme, Bergamot, Papaya, Ananas
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Hvid rose, Grøn te, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav
Parfumekategori
citron, aromatisk

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020