Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum til kvinder

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum til kvinder
Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum til kvinder
125 ml

Kode: CAK2065 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Calvin Klein Endless Euphoria
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til kvinder Calvin Klein Endless Euphoria indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • blomsterduft
  • træduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Rose, Syren
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bambus, Moskus, Sandeltræ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Endless Euphoria