Calvin Klein Eternity Kropslotion til kvinder

Calvin Klein Eternity Kropslotion til kvinder
Calvin Klein Eternity Kropslotion til kvinder
200 ml

Kode: CAK10016 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse Calvin Klein Eternity
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Calvin Klein Eternity kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • Sikrer, at huden har fugt og smidighed på langt sigt
  • er god at påføre, trænger let ind
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity