Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette til mænd

Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette til mænd
Udsalg
100 ml
204,90kr

Kode: CAK17273 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
mandag 8.3.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020
Ingredienser

Glem bekymringer og lad tiden flyde. Eau de toiletten Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 bliver et ideelt tilbehør til manden, der ikke nøjes med en afslappet stil og altid følger sine instinkter.

  • orientalsk duft
  • krydderduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Italiensk bergamot, Stjerneanis, Salvie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Osmanthus, Safran, Kokosvand
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Røgelse , Sandeltræ, Labdanum
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020