Calvin Klein Euphoria GavesætV. til kvinder

Calvin Klein Euphoria Gavesæt  V. til kvinder
Calvin Klein Euphoria Gavesæt  V. til kvinder

Kode: CAK17355 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Parfum 50 ml + Parfumeret kropslotion 100 ml

Beskrivelse Calvin Klein Euphoria
Ingredienser

Leder du efter en ideel gave til din elskede bedre halvdel, søster eller mor? Parfumesættet Calvin Klein Euphoria vil med garanti trylle et smil frem på ansigtet på dine nærmeste.

Egenskaber:

  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Parfumeret kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Euphoria