Calvin Klein Obsession for Men Aftershave-balsam til mænd

Calvin Klein Obsession for Men Aftershave-balsam til mænd
Calvin Klein Obsession for Men Aftershave-balsam til mænd
150 ml
128,55kr

Kode: CAK0272 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
onsdag 3.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.3.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein Obsession for Men
Ingredienser

Beroliger huden efter barbering, giver duft og supplerer samtidigt duften fra samme kollektion. Aftershave pleje Calvin Klein Obsession for Men er som skabt til den moderne mand, der gerne plejer sig selv.

Egenskaber:

  • giver fugt og udtørrer ikke huden
  • giver huden en behagelig duft
  • supplerer duften fra samme serie

Ingredienser

Konsistens
balsam

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Obsession for Men