Calvin KleinSheer Beauty Eau de Toilette til kvinder

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette til kvinder
Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette til kvinder
50 ml
221,90kr

På lager | Kode: CAK0377
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Naturlig skønhed bliver aldrig umoderne. Calvin Klein Sheer Beauty eau de toilette til kvinder vil understrege din charme perfekt og fortrylle dine omgivelser. Opdag magien ved tidløs elegance.

  • sprudlende frugt- og blomsterduft
  • til ungdommelige og elegante kvinder
  • ideel til brug om dagen i de varme måneder

Duftens komposition
Du vil først blive forfrisket af saftig bergamot og røde skovbær, et køligt glas Bellini-ferskencocktail bidrager desuden til din sensualitet. Gradvist udfolder akkorder af fængslende pæon sig, skrøbelige liljer og en mystisk jasmin. Efterfølgende vil en uimodståelig kombination af sensuel moskus, sød vanilje og varm sandeltræ blive intens på din hud.

Duftens historie
Calvin Klein Sheer Beauty duft til kvinder er en lettere version af den sofistikerede Beauty duft fra 2010. Den retter sig primært til unge kvinder og deres naturlighed. Den pink flakon hylder i sig selv feminin charme, ømhed og elegance. Denne eau de toilette så dagens lys i 2012.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Røde bær, Bellini
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lilje, Pæon, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Moskus, Sandeltræ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.