CeraVe Moisturizers Fugtgivende ansigtscreme SPF 25

CeraVe Moisturizers Fugtgivende ansigtscreme SPF 25
CeraVe Moisturizers Fugtgivende ansigtscreme SPF 25
52 ml
89,50kr

Kode: CEV01992 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Produktbeskrivelse CeraVe Moisturizers
Egenskaber

Ansigtscremen CeraVe Moisturizers giver hver dag dit ansigt præcist den pleje, som det fortjener.

Brugsvejledning:
Påføres det rene ansigt og masseres ind med cirkelbevægelser. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Bruges regelmæssigt hver morgen.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
normal, tør
Effekter
Hydrering
Solbeskyttelse
med SPF
Bruges ved
dag
Aktive ingredienser
hyaluronsyre

Om mærket CeraVe

I mere end 10 år har CeraVe været markedsførende inden for hudpleje i USA. I deres arbejde med dermatologer har virksomheden udviklet kosmetiske produkter, der hjælper til at supplere, genoprette og optimere hudbarrieren.

 

Bag CeraVes succes med dermo kosmetikker skyldes unikke ingredienser, som indeholder en kompleks blanding af tre naturlige ceramider. Ceramider er lipider, der forekommer naturlig i huden, fornyer hudbarrieren og sikrer langvarig hydrering. Dog er tør og sensitiv hud i underskud af ceramider, og den er derfor nødt til at blive forsynet med disse. Ceramiderne i CeraVe frigives gradvist takket være den revolutionære MVE®-teknologi, der gør produkterne effektive hele dagen.

Alle CeraVe-produkter er bløde, nænsomme, uparfumerede og indeholder enkle ingredienser. CeraVe-produkter indeholder også andre aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, glycerin og kolesterol. Giv din hud en rensende emulsion, CreaVe-fugtighedscreme eller fugtgivende CreaVe-lotion og se forskellen.

Anmeldelse CeraVe Moisturizers