Chanel Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum til kvinder

Chanel Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum til kvinder
Chanel Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
1.043,90kr

Kode: CHA05004 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Chanel Coco Mademoiselle Intense
Ingredienser

Eau de Parfumen, Chanel Coco Mademoiselle Intense, afspejler en anden side af Coco Chanels personlighed. Den markante, blidt varmende, sensuelle og rent feminine duftkomposition repræsenterer en stærkt vanedannende duft, som du ganske enkelt ikke vil kunne modstå.

  • en aromatisk duft med akkorder af citrus
  • til stærke, selvsikre og elegante kvinder
  • til brug om dagen og til særlige lejligheder

Duftens komposition
Helt fra begyndelsen opfrisker Eau de Parfumen dine sanser med citron, appelsin og bergamot. Duftens intense fremtræden bliver afløst af søde, frugtagtige noter og blomsteragtige akkorder af rose og forførende jasmin. Til sidst beruses du af en delikat forening af patchouli, tonkabønner og madagascarvanilje, der fuldendes med kostbar labdanum og hvid moskus.

Duftens historie

Olivier Polge står bag duften, Chanel Coco Mademoiselle Intense. I sit design er han forblevet tro mod essensen af den oprindelig duft, Coco Mademoiselle. Han har fokuseret på forholdet mellem de forskellige ingredienser med særlig vægt på patchouli. Herigennem har han udviklet en umiskendelig duft, der i modsætning til Coco Mademoiselle er yngre, mere hemmelighedsfuld og helt ukompliceret. Den karakteriserer en legesyg, rebelsk, modig og frigjort kvinde. Skuespilleren Keira Knightleys yndige ansigt er uløseligt forbundet med duften Coco Mademoiselle Intense.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Appelsin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Frugtige noter, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tonkabønner, Bourbonvanilje, Hvid moskus, Patchouli, Labdanum
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Coco Mademoiselle Intense