Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette til kvinder

1×
Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette til kvinder
Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
75 ml
285,50kr

Kode: CHL0994 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Chloé Chloé Eau de Toilette
Ingredienser

Forestil dig en stor buket af de mest delikate roser, der er givet med kærlighed. Sådan dufter Eau de Toiletten til kvinder, Chloé Eau de Toilette, der er som skabt til den elegante, romantiske kvinde. Dens fine duftkomposition vil gøre en helt almindelig dag til en usædvanlig begivenhed. Fordi der aldrig er nok romantik og roser. 

  • en let, blomster- og pudderagtig duft
  • til den elegante og romantiske kvinde
  • først og fremmest egnet til brug om dagen

Duftens komposition:
I duftkompositionens indledning beruses du af citrusnoter af bergamot, citron og stærk magnolie, hvorefter blomsternoter af rose og gardenia træder i forgrunden. Den imponerende afslutning tilhører den silkeagtige bomuldsblomst og sensuel moskus. 

Duftens historie:
Chloé Eau de Toilette blev lanceret i 2015. Det drejer sig om en lettere og mere luftig version af den ikoniske Eau de Parfum Chloé fra 2009. Duftens luksusflakon afspejler selve det franske tøjmærke Chloés ægte elegante ånd ‒ glasset er delikat plisseret, og flakonens hals er udsmykket med et håndbundet bånd i en blid pastelfarve. 

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Magnolie, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Gardenia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bomuldsblomst, Moskus
Parfumekategori
blomstret

Anmeldelse Chloé Chloé Eau de Toilette1