CliniqueLiquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og meget tør hud

Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og meget tør hud
Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og meget tør hud
143,80kr
200 ml
På lager | Kode: CLK0007

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Trin nummer 1 til at få en lykkelig hud. Den flydende sæbe til tør og meget tør hud, Clinique 3 Steps, danner et fint skum, der fjerner urenheder og døde hudceller fra dit ansigt uden at udtørre, og forhindrer, at huden føles stram. Den rene, bløde og friske hud er så fantastisk godt forberedt til de næste plejetrin.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder og døde hudceller grundigt
  • forbereder huden til anden nødvendig pleje
  • gør huden blød og frisk
  • udtørrer ikke og gør ikke huden stram

Anvendelse:
Kom sæbe i håndfladerne og skum op til et fint skum med lunkent vand. Massér det ind i et renset ansigt og hals, og skyl derefter grundigt med vand. Bruges 2× dagligt, morgen og aften.

Tip fra Notino:
På hud, der er omhyggeligt renset med sæbe, kan du anvende Clinique 3 Steps toner til tør og meget tør hud. 

 

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, BUTYLENE GLYCOL, PHENYL TRIMETHICONE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACTEXTRAIT D'ORGE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEEDCAKE, DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CHOLESTEROL, SUCROSE STEARATE, SUCROSE, CAFFEINE, PPG-20 METHYL GLUCOSE ETHER, UREA, SODIUM PCA, LINOLEIC ACID, PROPYLENE GLYCOL DICAPRATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-51, TREHALOSE, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
tør
Effekter
Nærende

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.