Skip to main content

CliniqueLiquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og kombineret hud

Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og kombineret hud
Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til tør og kombineret hud
200 ml
123,10kr

På lager | Kode: CLK0005

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Vil du lære den enkleste opskrift på et fuldstændigt rent og blødt ansigt, der stråler af sundhed, at kende? Du behøver kun vand og den flydende sæbe til tør og blandet hud, Clinique 3 Steps, der skånsomt renser dit ansigt og beskytter dets fugtbalance. Med sin ikke-udtørrende formel er den i stand til at fjerne urenheder uden at irritere, og den fjerner samtidig døde hudflager.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder fra huden i dybden
  • bidrager til fugtbalancen
  • fjerner døde hudceller
  • udtørrer ikke og forårsager ikke en stram følelse i huden
  • er nem at vaske af
  • skaber en umiddelbar følelse af friskhed
  • egnet til tør og blandet hud

Anvendelse:
Skum sæben, Clinique 3 Steps, op mellem fugtige håndflader hver morgen og aften. Derefter masserer du skummet ind i renset hud på ansigt og hals. Så skyller du det omhyggeligt af med vand og tørrer ansigtet blidt med et håndklæde.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL SARCOSINATE, TEA-COCOYL GLUTAMATE, DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SUCROSE, SODIUM HYALURONATE, CETYL TRIETHYLMONIUM DIMETHICONE PEG-8 SUCCINATE, BUTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-7, LAURETH-2, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM SULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, EDTA, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
sensitiv, kombineret, tør
Effekter
Beroligende

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.