Skip to main content

CliniqueLiquid Facial Soap Flydende sæbe til fedtet og kombineret hud

Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til fedtet og kombineret hud
Clinique Liquid Facial Soap Flydende sæbe til fedtet og kombineret hud
200 ml
143,80kr

På lager | Kode: CLK0008

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Leder du efter en måde til at pleje en akneplaget hud? Den flydende sæbe til fedtet og blandet hud, Clinique 3 Steps, fjerner overskydende fedt fra huden, reducerer akne og gør desuden huden fin og blød.

Den flydende sæbe er en del af et 3-trins plejesystem fra mærket Clinique, der giver et maksimalt resultat i form af en tydeligt smukkere hud.

Egenskaber:

  • reducerer hudfedt i T-zonen
  • renser huden i dybden
  • hjælper i kampen mod akne
  • gør huden fløjlsblød

Anvendelse:
Kom en passende mængde pleje i håndfladen, tilsæt en lille smule lunkent vand, og skum den op. Giv dig selv en blid massage af ansigt og hals, og skyl derefter sæben omhyggeligt af, og tør ansigtet.

Tip fra Notino:
Efter at have brugt Clinique sæbe fortsætter du med 2. og 3. trin i plejen fra samme serie.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL SARCOSINATE, TEA-COCOYL GLUTAMATE, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SUCROSE, MENTHOL, HEXYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-7, LAURETH-2, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM SULFATE, EDTA, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
fedtet, kombineret
Effekter
Regulering af overdreven talg, Rens

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.