CliniqueAnti-Blemish Solutions™ Cleansing Bar For Face and Body Rensesæbe til problematisk hud, akne

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Bar For Face and Body Rensesæbe til problematisk hud, akne
Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Bar For Face and Body Rensesæbe til problematisk hud, akne
Specialtilbud
150 ml
142,00kr

På lager | Kode: CLK0057

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Hvis du stadig døjer med bumser, må du ikke undervurdere betydningen af regelmæssig rensning. Det er første skridt mod en smuk, sund hud. Clinique Anti-Blemish Solutions™ rensesæbe til problemhud på ansigt og krop vil overraske dig med sin blødhed.

Indholdet af salicylsyre gør den optimal til at fjerne urenheder, døde celler samt overskydende talg og løsne tilstoppede porer. Huden bliver efter vask behageligt afslappet, glattere at berøre og genvinder en fornemmelse af velbehag.

Egenskaber:

  • renser skånsomt problemhud
  • fjerner perfekt overskydende talg
  • løsner synligt tilstoppede porer
  • beroliger og udglatter huden fint
  • giver en fornemmelse af velbehag på huden
  • forhindrer fremtidige bumser
  • egnet til ansigt, bryst og skuldre

Sammensætning:

  • salicylsyre – fjerner overskydende talg og døde celler fra huden og forhindrer dermed tilstopning af porerne
  • uden sulfater, parabener, parfume og gluten

Anvendelse:
Skum den rensende Clinique Anti-Blemish Solutions™ sæbebar op i hænderne med en smule varmt vand, og vask blidt dit ansigt. Skyl så huden grundigt, og tør blidt med et rent håndklæde.

Tip fra Notino:
Opnå den største virkning på din hud, når du bekæmper bumser, ved at kombinere sæben med andre Clinique Anti-Blemish Solutions™ produkter.

Fuld sammensætning

SODIUM PALMATE, SODIUM COCOATE, WATER/AQUA/EAU, PALMITIC ACID, SALICYLIC ACID, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERYL STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, HYDROLYZED CORN STARCH, GLYCERIN, CAFFEINE, ZINC PCA, PPG-26/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-67, HYDROLYZED CORN STARCH OCTENYLSUCCINATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, CHLORPHENESIN, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper, problematisk
Effekter
Anti-akne

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.